Advocaat in Deventer nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Deventer? U kunt zich tot CKV Advocaten wenden. Wij zijn een persoonlijk advocatenkantoor dat voor u klaar staat als u onze hulp wenst. U kunt bij ons terecht met zaken binnen alle rechtsgebieden. Ons team, bestaande uit 10 gespecialiseerde advocaten, heeft samen kennis over alle rechtsgebieden waardoor uw zaak bij ons altijd compleet gedekt is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met korte vragen. Wij zijn gespecialiseerd in strafrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling), incasso en meer.

Het team van CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring. We zijn actief in een grote regio, dus we kunnen snel voor u een advocaat in Deventer aan het werk zetten. Een voordeel van CKV Advocaten is dat we met vaste prijzen werken. Dit is een voordeel, omdat u zo vooraf weet waar u aan toe bent. Iedere advocaat heeft tevens zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen.

Door de vele specialisaties binnen één kantoor kunnen onze advocaten ook met elkaar overleggen en elkaar om advies vragen, zodat uw zaak ook compleet gedekt wordt wanneer het meerdere rechtsgebieden betreft. U zult ook altijd persoonlijk contact met ons hebben en altijd direct contact met uw advocaat hebben.CKV Advocaten staat voor kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel.

Daarnaast heeft CKV Advocaten een eigen opleidingsinstituut ‘Blauwvinger academie”. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Zo garanderen we u als (toekomstige) klant dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer.

CKV pakketten

Sommige kwesties waarbij een advocaat in Deventer ingezet wordt, komen nou eenmaal veel voor. Naast de meer gebruikelijke methoden om kosten in rekening te brengen, biedt CKV Advocaten u de mogelijkheid om binnen een aantal rechtsgebieden en voor veel voorkomende kwesties en procedures een vaste prijs af te spreken. Die vaste prijs voor bepaald soort procedures zijn opgedeeld in zogenaamde CKV-pakketten. Dit is een uniek product waarmee CKV Advocaten in Oost-Nederland koploper is. Wanneer u dus rechtshulp wenst van één van de CKV advocaten, dan kunt u kiezen uit diverse CKV pakketten. Momenteel bieden we de volgende pakketten aan:

  • Arbeidsrecht pakketten
  • Strafrecht pakketten
  • Ondernemingsrecht pakketten
  • Personen- en familierecht pakketten
  • Incasso pakketten

Door op de pakketten te klikken, vindt u meer informatie. Voor alle pakketten gelden een aantal spelregels (voorwaarden) waaraan u moet voldoen voordat u gebruik mag maken van een pakket. Lees deze goed door als u gebruik wilt maken van een pakket met vaste prijs.

Contact opnemen

Wilt u graag hulp van een advocaat in Deventer? Onze specialistische advocaten staan graag voor u klaar. Heeft u vragen en wilt u contact met ons opnemen? Neem gerust telefonisch of per mail contact op met CKV Advocaten.

Wilt u langskomen? U kunt ons kantoor per auto en met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en vanaf het centraal station bereikt u ons in een paar minuten.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier