Advocaat in Kampen nodig?

Wilt u en gespecialiseerde advocaat in Kampen inschakelen die alles weet van het rechtsgebied waarbinnen uw kwestie valt? Dan kunt u zich wenden tot advocatenkantoor CKV Advocaten. Wij hebben veel ervaring met diverse rechtsgebieden en onze advocaten hebben allemaal eigen specialisaties. Wat CKV Advocaten zo benaderbaar maakt is het feit dat u ook altijd bij ons terecht kunt met losse, korte vragen. Onze tien gespecialiseerde advocaten helpen u graag verder op het gebied van arbeidsrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling), incasso en meer.

CKV pakketten

Sommige kwesties waarbij een advocaat ingezet wordt, komen nou eenmaal veel voor. Naast de meer gebruikelijke methoden om kosten in rekening te brengen, biedt CKV Advocaten de mogelijkheid om binnen een aantal rechtsgebieden en voor veel voorkomende kwesties en procedures een vaste prijs af te spreken. De zogenaamde CKV-pakketten. Dit is een uniek product waarmee CKV Advocaten in Oost-Nederland koploper is. Wanneer u dus rechtshulp wenst van één van de CKV advocaten, dan kunt u kiezen uit diverse CKV pakketten. Momenteel bieden we de volgende pakketten aan:

  • Arbeidsrecht pakketten
  • Strafrecht pakketten
  • Ondernemingsrecht pakketten
  • Personen- en familierecht pakketten
  • Incasso pakketten

Door op de pakketten te klikken, vindt u meer informatie. Voor alle pakketten gelden een aantal spelregels (voorwaarden). Dit zijn voorwaarden waaraan u moet voldoen voordat u gebruik mag maken van een pakket.

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring. CKV Advocaten staat voor kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel.Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen. Door de vele specialisaties binnen één kantoor kunnen onze advocaten ook met elkaar overleggen en elkaar om advies vragen, zodat uw zaak ook compleet gedekt wordt wanneer het meerdere rechtsgebieden betreft. U zult ook altijd persoonlijk contact met ons hebben en altijd direct contact met uw advocaat hebben. Tot slot werken wij met vaste pakketprijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Daarnaast heeft CKV Advocaten een eigen opleidingsinstituut ‘Blauwvinger academie”. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Zo garanderen we u als (toekomstige) klant dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer.

Ik wil een advocaat in Kampen inschakelen!

Wanneer u de hulp wilt inschakelen van een CKV advocaat in Kampen, dan kunt u (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Wanneer uw zaak dringend is, kunt u dat laten weten, dan hebben wij altijd een advocaat in Zwolle voor u paraat staan die direct naar uw zaak kijkt.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier