Advocatenkantoor Dronten

Voor de hulp van een advocatenkantoor in Dronten kun je ook terecht bij CKV Advocaten. CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor nabij Dronten met een regionale cliëntenkring. CKV Advocaten staat voor kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Wij werken met vaste prijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Iedere advocaat heeft tevens zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen. Door de vele specialisaties binnen één kantoor kunnen onze advocaten ook met elkaar overleggen en elkaar om advies vragen, zodat uw zaak ook compleet gedekt wordt wanneer het meerdere rechtsgebieden betreft. U zult ook altijd persoonlijk contact met ons hebben en altijd direct contact met uw advocaat hebben.

Onze expertises

CKV Advocaten is actief op de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling)
  • Incasso

CKV Advocaten weet alles op het gebied van bovenstaande rechtsgebieden. We kunnen u sterk bijstaan in uw zaak en proberen procederen altijd te voorkomen. Voor al onze cliënten streven we hetzelfde doel na: het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen. Waar nodig treden we stevig en doortastend op. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en bijstand in procedures.

Blauwvinger academie

CKV Advocaten waarborgt de kwaliteit door altijd actief te blijven leren en door bewust op de hoogte te blijven van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer. Dit doen we bij ons eigen opleidingsinstituut “Blauwvinger Academie”. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Zo garanderen we u als (toekomstige) klant dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer.

Contact opnemen met ons advocatenkantoor

Wilt u graag hulp van ons advocatenkantoor in Dronten? Onze specialistische advocaten staan graag voor u klaar. Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem gerust telefonisch of per mail contact op met CKV Advocaten.

Wilt u bij ons langskomen op kantoor? U kunt ons kantoor in Zwolle per auto en met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en vanaf het centraal station bereikt u ons in een paar minuten.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier