Advocatenkantoor Meppel

Voor het beste advocatenkantoor in Meppel hoeft u zich niet te beperken tot het aanbod in Meppel. U kunt ook met uw zaak of losse juridische vragen terecht bij CKV Advocaten. De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in te schakelen, maar gelukkig is dat niet altijd zo. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij CKV Advocaten helpen we graag zoveel mogelijk mensen goed. Daarom kunt u ook altijd met korte, losse vragen bij ons terecht. Soms hoeft u maar net even goed geïnformeerd te worden door een specialist om vervolgens zelf goed verder te kunnen.

Over CKV Advocaten

Onze specialistische advocaten hebben ieder eigen specialisaties in rechtsgebieden. U kunt dus al gauw goed door ons geholpen worden. Of u nu een arbeidsconflict hebt, gaat scheiden of te maken hebt met een incassobureau, CKV Advocaten staat u graag bij en helpt u zaken uitzoeken, helder krijgen en onderbouwen.Het is van belang dat u niet te lang wacht met naar een advocaat stappen. Zodra er zich een juridisch probleem voordoet, moet u eigenlijk al direct naar een advocaat toe gaan.

Stap direct naar een advocaat bij CKV Advocaten als uw kwestie onder één of meer van de volgende rechtsgebieden valt:

  • Strafrecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling)
  • Ondernemingsrecht
  • Incasso

Wij werken met korte lijnen, maken duidelijke afspraken en werken flexibel. Onze kernbegrippen zijn dan ook: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom: kwaliteit en service. We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk. We zorgen altijd voor een passende aanpak en oplossing in iedere situatie. In uw belang zijn wij eerlijk, we zeggen waar het op staat en we geven u duidelijk advies.

CKV pakketten

Als u te maken heeft met een rechtsgebied waar veelvoorkomende zaken onder vallen, dan kunt u naast de meer gebruikelijke methoden om kosten in rekening te brengen ook gebruikmaken van onze CKV pakketten. Dit zijn vaste prijzen voor veelvoorkomende kwesties en procedures.

Voor al onze cliënten streven we hetzelfde doel na: het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen. Waar mogelijk door procederen te voorkomen. Waar nodig door stevig en doortastend op te treden en te procederen. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en bijstand in procedures.

Ik wil een advocatenkantoor vanuit Meppel inschakelen!

Wanneer u de hulp wilt inschakelen van één van onze advocaten, dan kunt u (geheel vrijblijvend) contact met ons advocatenkantoor nabij Meppel opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Wanneer uw zaak dringend is, kunt u dat laten weten, dan hebben wij altijd een advocaat in Zwolle voor u paraat staan die direct naar uw zaak kijkt.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier