Advocatenkantoor Zwolle

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Zwolle? Dan kunt u terecht bij CKV Advocaten. Wij zijn thuis in alle rechtsgebieden waardoor we u goed kunnen helpen op veel vlakken. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht. Onze tien gespecialiseerde advocaten helpen u graag verder binnen vrijwel ieder rechtsgebied vanuit ons advocatenkantoor in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor arbeidsrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling, incasso en meer.

CKV pakketten

Sommige kwesties waarbij een advocaat ingezet wordt, komen nou eenmaal veel voor. Naast de meer gebruikelijke methoden om kosten in rekening te brengen, biedt CKV Advocaten de mogelijkheid om binnen een aantal rechtsgebieden en voor veel voorkomende kwesties en procedures een vaste prijs af te spreken. De zogenaamde CKV-pakketten. Dit is een uniek product waarmee CKV Advocaten in Oost-Nederland koploper is. Wanneer u dus rechtshulp wenst van één van de CKV advocaten, dan kunt u kiezen uit diverse CKV pakketten. Momenteel bieden we de volgende pakketten aan:

Door op de pakketten te klikken, vindt u meer informatie. Voor alle pakketten gelden een aantal spelregels (voorwaarden). Dit zijn voorwaarden waaraan u moet voldoen voordat u gebruik mag maken van een pakket.

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring. CKV Advocaten staat voor kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Wij werken met vaste prijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Iedere advocaat heeft tevens zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen. Door de vele specialisaties binnen één kantoor kunnen onze advocaten ook met elkaar overleggen en elkaar om advies vragen, zodat uw zaak ook compleet gedekt wordt wanneer het meerdere rechtsgebieden betreft. U zult ook altijd persoonlijk contact met ons hebben en altijd direct contact met uw advocaat.

Daarnaast heeft CKV Advocaten een eigen opleidingsinstituut ‘Blauwvinger academie”. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Zo garanderen we u als (toekomstige) klant dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer.

Contact opnemen

Wilt u graag hulp van ons advocatenkantoor in Zwolle? Onze specialistische advocaten staan graag voor u klaar. Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem gerust telefonisch of per mail contact op met CKV Advocaten.

Wilt u langskomen?U kunt ons kantoor per auto en met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en vanaf het centraal station bereikt u ons in een paar minuten.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier