Advies (her-)berekening kinder- en/of partneralimentatie

Het pakket

De regels voor kinderalimentatie veranderen continue. Het kan lonen een herberekening kinderalimentatie te laten maken; dit kan u maandelijks veel geld schelen. Hoeveel het scheelt, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld van de hoogte van uw inkomen, het inkomen van de ex-partner, de behoefte van de kinderen en de persoonlijke situatie van de ex-partner. Zo zijn er nog meer factoren die van invloed zijn.

Wij kunnen u adviseren over de vraag of een herberekening van de kinderalimentatie de moeite waard is. Neem contact op met onze sectie familierecht voor een realistisch advies over een herberekening.

Kosten pakket

Vaste prijs: € 395,- ex. BTW

Voorwaarden CKV pakketten

Voor alle pakketten gelden de volgende spelregels:

De pakketprijs wordt bij de start van de werkzaamheden in rekening gebracht
De pakketprijzen zijn steeds exclusief BTW
In de pakketprijzen zijn niet opgenomen de zogenaamde verschotten zoals de kosten voor in te schakelen deurwaarders, griffierechten, kosten verbonden aan het opvragen van uittreksels etc
De pakketprijs is inclusief reistijd en reiskosten voor de eerste 100 km. Moet er meer worden gereisd, dan worden voor de reistijd en de reiskosten nadere afspraken gemaakt.
Bij een aantal pakketten is expliciet aangegeven dat de pakketprijs geldt voor de eerste 10 uren. Mocht er meer tijd aan de zaak besteed moeten worden dan geldt een sterk gematigd uurtarief.

Neem contact met ons op voor advies over dit pakket

Contact Form