Scheidingsadvocaat Zwolle

Gaat u scheiden en wilt u een scheidingsadvocaat in Zwolle in de arm nemen? Bij CKV Advocaten zijn we onder andere gespecialiseerd in het rechtsgebied personen- en familierecht. Hierbinnen valt alles rondom een scheiding (met of zonder kinderen). U kunt niet alleen bij ons terecht voor een eigen advocaat, maar ook voor een gezamenlijke advocaat of mediator. Ook voor advies en een scan van bijvoorbeeld de huwelijkse voorwaarden tijdens uw huwelijk kunt u CKV Advocaten inschakelen. Tot slot is het goed te weten dat u niet alleen bij ons kunt komen met een zaak, maar ook altijd met korte, losse vragen. CKV Advocaten staat voor u klaar en is bereid u te helpen!

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring.Wij werken met korte lijnen, maken duidelijke afspraken en werken flexibel. Onze kernbegrippen zijn dan ook: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom, u mag kwaliteit en service verwachten.We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk. We zorgen altijd voor een passende aanpak en oplossing in iedere situatie. In uw belang zijn wij eerlijk, we zeggen waar het op staat en we geven u duidelijk advies.

Wij werken met vaste prijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Iedere advocaat heeft tevens zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen.

De personen- en familierecht pakketten

Kwesties rond scheidingen komen heel veel voor in Nederland. Daarom heeft CKV Advocaten hier zogenaamde CKV-pakketten voor opgesteld. Dit zijn pakketten waarvoor je een vast bedrag betaalt voor veelvoorkomende zaken. De CKV-pakketten waaruit je kunt kiezen binnen het personen- en familierecht zijn:

Voor alle pakketten gelden een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om gebruik te kunnen maken van één van onze pakketten met een vaste prijsberekening. Lees de voorwaarden rustig door en bekijk wat op u van toepassing is en wat voordelig kan zijn.

Ik wil een scheidingsadvocaat in Zwolle inschakelen!

Wanneer u de hulp wilt inschakelen van een scheidingsadvocaat in Zwolle, dan kunt u (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Wanneer uw zaak dringend is, kunt u dat laten weten, dan hebben wij altijd een advocaat in Zwolle voor u paraat staan die direct naar uw zaak kijkt.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier