Mr. Elise Bink

e.bink@ckv-advocaten.nl | 06-22807955 |  LinkedIn

Elise is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee samenhangt. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij. De zaken die Elise behandelt, hebben vaak betrekking op (collectief) ontslag, wedertewerkstelling, loonsancties (UWV) en afvloeiingsregelingen. Maar ook het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten vormt een belangrijk deel van haar praktijk.

Daarnaast bezit Elise bijzondere expertise op het gebied van de zieke werknemer en behandelt zij veelvuldig zaken met betrekking tot ziekteverzuim, re-integratie, Wet Poortwachter en de WIA. Tenslotte behandelt ze ook regelmatig zaken op het gebied van het onderwijsrecht, waarbij zij zowel de onderwijsinstelling als de leerkracht bijstaat.

800-bw_RS20051208_01DSC_6474b
Waarom de advocatuur?

“Zaken tot op de bodem uitzoeken, exact willen weten hoe iets in elkaar zit. Spelen met taal en mensen kunnen helpen, zijn de belangrijkste redenen waarom ik advocaat wilde worden.                                 

Cliënten en collegae zeggen dat ik “strijdvaardig en betrokken ben en altijd voor het optimale resultaat c.q. de winst ga. 

Bij een kantoor van de omvang van CKV is er ruimte om met een collega te sparren, maar blijf ik zelf verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat. Na ruim 25 jaren boeit de dynamiek van het vak mij nog iedere dag en sta ik nog steeds volledig achter mijn min of meer vanzelfsprekende keuze voor de advocatuur.“

Verkort CV
  • Studie Spaanse taal en letterkunde.
  • Studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Sinds haar afstuderen in 1988 is zij werkzaam als advocaat. Eerst bij enkele andere middelgrote kantoren en sinds 2000 bij CKV Advocaten.
  • Naast haar werk als advocaat is zij lid van de VAARA (Vereniging arbeidsrechtadvocaten ressort Arnhem) en de VAAN (Vereniging arbeidsrechtadvocaten Nederland) en fungeert zij als voorzitter van enkele klachtencommissies in de zorg.

CKV Advocaten

Overzicht advocaten werkzaam bij CKV Advocaten.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6474b

Elise is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee samenhangt. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6498c

Henk houdt zich als specialist uitsluitend bezig met het strafrecht. Hij treedt op voor particulieren, die voor de meest uiteenlopende zaken (drugs, geweld, mensenhandel, zeden etc.) bij de rechter moeten verschijnen.

Mr. Maartje Beeker

Maartje combineert twee specialisaties die ogenschijnlijk compleet verschillend zijn: het ondernemings- en het familierecht. Toch zitten er meer overeenkomsten tussen die twee rechtsgebieden dan je zou denken.

Mr. Thim Pierik

Thim houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemers, maar ook particulieren voor wie hij optreedt in echtscheidingen en erfrechtkwesties. Daarnaast treedt hij op als curator in diverse faillissementen.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6438b

Gerard houdt zich bezig met de algemene praktijk, maar met accenten op huren, arbeid, incasso’s, verenigingen en letselschade.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6424b

Ernest houdt zich voornamelijk bezig met insolventierecht en ondernemingsrecht en is dagelijks actief als curator. Een ervaring van meer dan 35 jaren in de rechtspraktijk komt hem daarbij uitstekend van pas.

Mr. Lisette Plantema-Volkers

Lisette is sinds 2012 grotendeels werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor Arnhem. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Tevens houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht. Lisette staat zowel particulieren als ondernemers bij, waarbij haar fiscale vooropleiding goed van pas komt.

Mr. Jannick Smudde

Jannick heeft een algemene privaatrechtelijke praktijk met een focus op ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat staat hij ondernemers, maar ook particulieren bij in uiteenlopende zaken. Cliënten kunnen mede door zijn goede beheersing van de Duitse taal ook voor zaken met een internationaal karakter bij hem terecht.