Mr. Ernest Claassen

e.claassen@ckv-advocaten.nl | 06-51406836

Ernest houdt zich voornamelijk bezig met insolventierecht en ondernemingsrecht en is dagelijks actief als curator.

Een ervaring van meer dan 35 jaren in de rechtspraktijk komt hem daarbij uitstekend van pas.

800-bw_RS20051208_01DSC_6424b
Waarom de advocatuur?

‘’Ik ben een ondernemer en werk graag met ondernemers. Waarschijnlijk om die reden hebben het insolventierecht en het daarmee samenhangende ondernemingsrecht mij vanaf de eerste dag nooit meer losgelaten.

Het is boeiend om voor de onderneming in problemen de juridische analyse te maken, oplossingen te bedenken en planmatig resultaten te realiseren, waarbij alle facetten van het recht de revue passeren. Het insolventierecht is het gymnastieklokaal van het recht.’’

“Afkomstig uit het oosten van het land, ben ik de afgelopen jaren vergroeid met Zwolle en omgeving waar ik woon en werk.’’

Verkort CV
  • Studie rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
  • Is sinds 1978 werkzaam in de advocatuur.
  • Ernest is vanaf 1997 lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD).
  • De laatste jaren is hij naast zijn praktijk ook volop bezig zijn kennis en ervaring over te dragen aan jongere kantoorgenoten.

CKV Advocaten

Overzicht advocaten werkzaam bij CKV Advocaten.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6474b

Elise is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee samenhangt. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6498c

Henk houdt zich als specialist uitsluitend bezig met het strafrecht. Hij treedt op voor particulieren, die voor de meest uiteenlopende zaken (drugs, geweld, mensenhandel, zeden etc.) bij de rechter moeten verschijnen.

Mr. Maartje Beeker

Maartje combineert twee specialisaties die ogenschijnlijk compleet verschillend zijn: het ondernemings- en het familierecht. Toch zitten er meer overeenkomsten tussen die twee rechtsgebieden dan je zou denken.

Mr. Thim Pierik

Thim houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemers, maar ook particulieren voor wie hij optreedt in echtscheidingen en erfrechtkwesties. Daarnaast treedt hij op als curator in diverse faillissementen.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6438b

Gerard houdt zich bezig met de algemene praktijk, maar met accenten op huren, arbeid, incasso’s, verenigingen en letselschade.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6424b

Ernest houdt zich voornamelijk bezig met insolventierecht en ondernemingsrecht en is dagelijks actief als curator. Een ervaring van meer dan 35 jaren in de rechtspraktijk komt hem daarbij uitstekend van pas.

Mr. Lisette Plantema-Volkers

Lisette is sinds 2012 grotendeels werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor Arnhem. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Tevens houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht. Lisette staat zowel particulieren als ondernemers bij, waarbij haar fiscale vooropleiding goed van pas komt.

Mr. Jannick Smudde

Jannick heeft een algemene privaatrechtelijke praktijk met een focus op ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat staat hij ondernemers, maar ook particulieren bij in uiteenlopende zaken. Cliënten kunnen mede door zijn goede beheersing van de Duitse taal ook voor zaken met een internationaal karakter bij hem terecht.