Mr. Maartje Beeker

m.beeker@ckv-advocaten.nl | 06-22808596 |  LinkedIn

Maartje combineert twee specialisaties die ogenschijnlijk compleet verschillend zijn: het ondernemings- en het familierecht. Toch zitten er meer overeenkomsten tussen die twee rechtsgebieden dan je zou denken.

Maartje staat veel (regionale) ondernemers en ook particulieren bij. Voor ondernemers stelt ze contracten op, maakt algemene voorwaarden, maar adviseert en procedeert ook over geschillen die ontstaan zijn tussen contractspartijen.

Binnen het familierecht helpt Maartje mensen met alles wat bij een scheiding komt kijken. Hoe moet het met de kinderen? Wat kan er geregeld worden voor het huis? Hoe moet het verder met mijn bedrijf? Ook is het mogelijk om jaren na de scheiding wijzigingen te vragen van eerder gemaakte afspraken, omdat de situatie nu eenmaal veranderd is. Maartje heeft veel ervaring met scheidende ondernemers en zij weet wat er komt kijken bij een scheiding waarbij ook een bedrijf betrokken is.

Mr. Maartje Beeker
Waarom de advocatuur?

‘’Ik vind het mooie aan mijn praktijk in ieder geval dat ik heel veel verschillende mensen en bedrijven ontmoet. Vaak ook heel goed leer kennen, omdat ze bij me komen op het moment dat ze in nood verkeren. Dat schept een heel persoonlijke band.”

“Het juridische vak van advocaat vind ik heel uitdagend omdat het nooit stil staat en geen dag hetzelfde is. Als advocaat moet je goed kunnen meedenken en je kunnen verplaatsen in de situatie. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen en door de inmiddels vele jaren ervaring die ik heb kan ik mensen snel verder helpen.”

Verkort CV
  • Studie Nederlands recht 2005 (met civielrechtelijke en bedrijfsrechtelijke vakken) aan de Rijksuniversiteit Groningen.
  • Zij begon haar carriere als advocate bij Nysingh Advocaten te Zwolle.
  • Ze is sinds 2009 werkzaam bij CKV Advocaten, waar zij zich heeft gespecialiseerd in het algemene (ook internationale) ondernemingsrecht en het familierecht. Zij is sinds januari 2017 Partner bij CKV Advocaten.
  • Maartje is mede-oprichter van het opleidingsinstituut De Blauwvinger Academie. Dit opleidingsinstituut (dochter-onderneming van CKV Advocaten) geeft cursussen op post-academisch niveau aan advocaten en andere beroepsbeoefenaren over alle mogelijke juridische onderwerpen waar advocaten die ondernemers bijstaan mee te maken kunnen krijgen.

CKV Advocaten

Overzicht advocaten werkzaam bij CKV Advocaten.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6474b

Elise is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee samenhangt. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6498c

Henk houdt zich als specialist uitsluitend bezig met het strafrecht. Hij treedt op voor particulieren, die voor de meest uiteenlopende zaken (drugs, geweld, mensenhandel, zeden etc.) bij de rechter moeten verschijnen.

Mr. Maartje Beeker

Maartje combineert twee specialisaties die ogenschijnlijk compleet verschillend zijn: het ondernemings- en het familierecht. Toch zitten er meer overeenkomsten tussen die twee rechtsgebieden dan je zou denken.

Mr. Thim Pierik

Thim houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemers, maar ook particulieren voor wie hij optreedt in echtscheidingen en erfrechtkwesties. Daarnaast treedt hij op als curator in diverse faillissementen.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6438b

Gerard houdt zich bezig met de algemene praktijk, maar met accenten op huren, arbeid, incasso’s, verenigingen en letselschade.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6424b

Ernest houdt zich voornamelijk bezig met insolventierecht en ondernemingsrecht en is dagelijks actief als curator. Een ervaring van meer dan 35 jaren in de rechtspraktijk komt hem daarbij uitstekend van pas.

Mr. Lisette Plantema-Volkers

Lisette is sinds 2012 grotendeels werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor Arnhem. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Tevens houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht. Lisette staat zowel particulieren als ondernemers bij, waarbij haar fiscale vooropleiding goed van pas komt.

Mr. Jannick Smudde

Jannick heeft een algemene privaatrechtelijke praktijk met een focus op ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat staat hij ondernemers, maar ook particulieren bij in uiteenlopende zaken. Cliënten kunnen mede door zijn goede beheersing van de Duitse taal ook voor zaken met een internationaal karakter bij hem terecht.