Mr. Thim Pierik

t.pierik@ckv-advocaten.nl | 06-22808297 |  LinkedIn

Thim houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemers, maar ook particulieren voor wie hij optreedt in echtscheidingen en erfrechtkwesties.

Daarnaast treedt hij op als curator in diverse faillissementen.

Mr. Thim Pierik
Waarom de advocatuur?

“De dynamiek van het recht én het ondernemerschap spreken mij erg aan! Als geboren Zwollenaar uit een ondernemersfamilie voel ik mij verbonden met de regio.

Mijn speerpunten zijn: actief, bereikbaar, kundig, oplossingsgericht en samenwerken. Dus samen met de ondernemer analyseren, kansen inschatten, strategie bepalen en een win-win situatie creëren. Daarbij niet alleen de juridische kant in ogenschouw nemen, maar ook de economische en sociale belangen en waar nodig met vastberadenheid, standvastigheid, gedrevenheid en strijdlust, procederen.”

Verkort CV
  • Studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam (2006).
  • Sinds 2007 werkzaam bij CKV Advocaten.
  • Thim is naast zijn werkzaamheden in diverse (bestuurlijke) functies nauw betrokken bij HC Zwolle en aangesloten bij verschillende netwerken, zoals Ronald McDonaldbusiness Breakfastclub en de vrienden van HC Zwolle (VVZ).
  • Hij is lid van de Vereniging voor Jonge Insolventie Advocaten (JIRA) en van de Vereniging van Bouwrecht.

CKV Advocaten

Overzicht advocaten werkzaam bij CKV Advocaten.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6474b

Elise is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en alles wat daarmee samenhangt. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6498c

Henk houdt zich als specialist uitsluitend bezig met het strafrecht. Hij treedt op voor particulieren, die voor de meest uiteenlopende zaken (drugs, geweld, mensenhandel, zeden etc.) bij de rechter moeten verschijnen.

Mr. Maartje Beeker

Maartje combineert twee specialisaties die ogenschijnlijk compleet verschillend zijn: het ondernemings- en het familierecht. Toch zitten er meer overeenkomsten tussen die twee rechtsgebieden dan je zou denken.

Mr. Thim Pierik

Thim houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Zijn cliënten zijn ondernemers, maar ook particulieren voor wie hij optreedt in echtscheidingen en erfrechtkwesties. Daarnaast treedt hij op als curator in diverse faillissementen.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6438b

Gerard houdt zich bezig met de algemene praktijk, maar met accenten op huren, arbeid, incasso’s, verenigingen en letselschade.

400-800-bw_RS20051208_01DSC_6424b

Ernest houdt zich voornamelijk bezig met insolventierecht en ondernemingsrecht en is dagelijks actief als curator. Een ervaring van meer dan 35 jaren in de rechtspraktijk komt hem daarbij uitstekend van pas.

Mr. Lisette Plantema-Volkers

Lisette is sinds 2012 grotendeels werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor Arnhem. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Tevens houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht. Lisette staat zowel particulieren als ondernemers bij, waarbij haar fiscale vooropleiding goed van pas komt.

Mr. Jannick Smudde

Jannick heeft een algemene privaatrechtelijke praktijk met een focus op ondernemingsrecht, insolventierecht en aansprakelijkheidsrecht. Als advocaat staat hij ondernemers, maar ook particulieren bij in uiteenlopende zaken. Cliënten kunnen mede door zijn goede beheersing van de Duitse taal ook voor zaken met een internationaal karakter bij hem terecht.