Advocaat Arbeidsrecht (beginnende of gevorderde medewerker).

CKV Advocaten zoekt een ambitieuze en enthousiaste advocaat Arbeidsrecht. CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een cliëntenkring in onze prachtige regio. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten staan wij zowel  ondernemers als ook particulieren bij met juridisch advies in en buiten procedures.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een ‘one of us’! Wij zoeken een talentvolle advocaat met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Niettemin is het net zo belangrijk dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een gezamenlijke kop koffie en dat je in de vele discussies die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren je mannetje staat en lekker mee discussieert.

Wat wij zoeken:

  • Je hebt ervaring opgedaan binnen het arbeidsrecht. Affiniteit met ook andere civielrechtelijke rechtsgebieden is een pré maar geen vereiste;
  • Je bent (beginnend of gevorderd) medewerker en bereid en in staat om op eigen kracht een praktijk op te bouwen;
  • Je bent geïnteresseerd in ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar vindt het ook leuk om particulieren te helpen bij hun juridische problemen;
  • Je bent communicatief sterk en ondernemend. Eigen initiatief tonen wordt bij ons zeer gewaardeerd en je vindt het dan ook leuk om met eigen plannen te komen.
  • Je hebt een gezonde commerciële instelling;
  • Je bent ambitieus, leergierig en enthousiast;
  • Meerdere ballen in de lucht houden vind je leuk; je kunt goed prioriteiten stellen en bent resultaatgericht. Daarbij ben je stressbestendig;
  • Affiniteit met de regio Zwolle is een pré.

CKV advocaten heeft veel te bieden

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team van in totaal ca. 12 medewerkers. 

CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar gedreven en hard wordt gewerkt. Maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn. Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar postacademische cursussen worden gegeven aan advocaten (binnen verschillende rechtsgebieden).

Voor ieder lid van ons team is er veel ruimte voor zelfstandigheid, eigen initiatief en de mogelijkheid om te bouwen aan je eigen expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie is welkom

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met cv naar Maartje Beeker (m.beeker@ckv-advocaten.nl) en/of Thim Pierik (t.pierik@ckv-advocaten.nl).