Advocaat Personen- & Familierecht (Gevorderde advocaat-stagiaire/medewerker)

CKV Advocaten zoekt een ambitieuze en enthousiaste advocaat Personen- en Familierecht. CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een cliëntenkring in onze prachtige regio. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten staan wij zowel ondernemers als ook particulieren bij met juridisch advies in en buiten procedures.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een ‘one of us’! Wij zoeken een talentvolle advocaat (gevorderde advocaat-stagiaire/medewerker) met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Niettemin is het net zo belangrijk dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een gezamenlijke kop koffie en dat je in de vele discussies die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren je mannetje staat en lekker mee discussieert.

Wat wij zoeken:

  • Je hebt ervaring opgedaan in het personen- en familierecht;
  • Je vindt het leuk om verschillende type cliënten te bedienen (onze familierechtpraktijk bestaat zowel uit toevoegingscliënten als ook uit betalende cliënten).
  • Je bent gevorderd in je advocaatstageperiode of bent (beginnend) medewerker;
  • Je bent communicatief sterk en ondernemend.  Eigen initiatief tonen wordt bij ons zeer gewaardeerd en je vindt het dan ook leuk om met eigen plannen te komen.
  • Je bent ambitieus, leergierig en enthousiast;
  • Meerdere ballen in de lucht houden vind je leuk; je kunt goed prioriteiten stellen en bent resultaatgericht. Daarbij ben je stressbestendig;
  • Affiniteit met de regio Zwolle is een pré.

CKV Advocaten heeft veel te bieden

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team van in totaal ca. 12 medewerkers. 

CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar gedreven en hard wordt gewerkt, maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn. CKV Advocaten is zeer maatschappelijk betrokken en vindt het belangrijk dat er voor iedereen in de maatschappij goede rechtsbijstand is. Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar postacademische cursussen worden gegeven aan advocaten (binnen verschillende rechtsgebieden).

Voor ieder lid van ons team is er veel ruimte voor zelfstandigheid, eigen initiatief, kun je bouwen aan je expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie is welkom

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met cv voor 25 april 2023 naar Maartje Beeker (m.beeker@ckv-advocaten.nl) en/of Lisette Plantema-Volkers (l.plantema@ckv-advocaten.nl).