Vacature: 2 advocaat-medewerkers Personen- en familierecht / Civiel recht

Gezocht: 2 gevorderde advocaat-stagiaires / beginnende medewerkers
Specialisaties:
- Personen- & familierecht
- Civiel recht

CKV Advocaten zoekt twee ambitieuze en enthousiaste gevorderde advocaat–stagiaires / beginnende medewerkers. We hebben plek voor de specialisatie Personen- & familierecht en voor de specialisatie Civiel recht. 

CKV Advocaten

CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een cliëntenkring in onze prachtige regio Zwolle. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij zowel ondernemers als particulieren juridisch adviseren en in procedures bijstaan.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar ‘one of us’. Wij zoeken twee talentvolle advocaat-medewerkers met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Maar net zo belangrijk is het dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een kop koffie en wat geouwehoer en ook dat je in de vele discussies, die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren, je mannetje staat en meediscussieert.

Wat wij vragen

Voor beide functies hebben we een aantal algemene functie-eisen en specifieke functie-eisen.

Dit zijn de algemene functie-eisen:

 • Je bent communicatief sterk en ondernemend.
 • Je bent gevorderd in je advocaatstageperiode of bent beginnend medewerker.
 • Je kunt prioriteiten stellen en bent resultaatgericht.
 • Je bent ambitieus, leergierig en enthousiast.
 • Je hebt een gezonde commerciële instelling.
 • Je bent stressbestendig.
 • Je toont eigen initiatief en bent oplossingsgericht.
 • Affiniteit met de regio Zwolle is een pré.

Voor de specialisatie Personen- & Familierecht vragen we deze aanvulling: 

 • Je hebt ervaring opgedaan in het personen- en familierecht. 
 • Je vindt het leuk om allerlei soorten cliënten te bedienen (onze familierechtpraktijk bestaat zowel uit toevoegingscliënten als uit betalende cliënten).

Voor de specialisatie Civiel recht vragen we deze aanvulling:

 • Je hebt ervaring opgedaan binnen het algemeen verbintenissenrecht. Affiniteit met het ondernemingsrecht of arbeidsrecht is een pré, maar geen vereiste. 
 • Je bent geïnteresseerd in ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar vindt het ook leuk om particulieren te helpen bij hun juridische problemen.

CKV Advocaten heeft ook veel te bieden

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team van in totaal ca. 12 medewerkers.

CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar ongecompliceerd en hard wordt gewerkt. Maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn. Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar post-academische cursussen worden gegeven aan advocaten (binnen verschillende rechtsgebieden).

Voor ieder lid van ons team is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief en kun je bouwen aan je expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie is welkom

Herken jij jezelf in een van de profielen? Mail dan jouw motivatiebrief met cv en cijferlijst voor 22 november 2022 naar Maartje Beeker (m.beeker@ckv-advocaten.nl) en/of Thim Pierik (t.pierik@ckv-advocaten.nl).