Vacature Advocaat-medewerker civiel recht

Word jij onze nieuwe collega advocaat-medewerker?

Wil je als advocaat werken bij een ambitieus advocatenkantoor waar je collega’s als een hecht team samenwerken? Dan hebben we een interessante vacature beschikbaar voor een beginnend advocaat–medewerker met specialisatie in civiel recht en/of ondernemingsrecht.

Wij zoeken een talentvolle advocaat-medewerker met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Je bent ambitieus en een volwaardig gesprekspartner voor cliënten en collega's.

Maar net zo belangrijk is het dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een kop koffie en wat voetbal geouwehoer. En dat je in de vele discussies die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren je mannetje staat en mee discussieert (let op: dat zijn discussies variërend van ‘wat zijn de consequenties van het beperken van de alimentatieduur’ tot aan ‘wie is de beste bakker bij Heel Holland Bakt’. We praten nu eenmaal graag over alles mee…).

Wat zien we graag in onze nieuwe collega advocaat-medewerker?

  • 3 tot 6 jaar ervaring
  • Ervaring binnen het civiel recht (wij zijn geïnteresseerd in iemand die breed inzetbaar is met in ieder geval interesse in en het liefst ook ervaring binnen het ondernemingsrecht)
  • Je hebt een eigen praktijk of je bent in staat een eigen praktijk op te bouwen
  • Je hebt een eigen netwerk / bent bezig dit op te bouwen
  • Een commerciële instelling om je praktijk uit te kunnen bouwen
  • Het lijkt je leuk om in Zwolle te werken en daar een netwerk op te bouwen
  • Je kunt vanaf 1 november of 1 december starten bij CKV advocaten

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in dynamisch Zwolle met een cliëntenkring in de snelst groeiende economische regio van Nederland. Dit biedt volop kansen voor mooie cliënten met interessante zaken. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten staan wij zowel ondernemers als ook particulieren bij met advies en in procedures.

Kom in contact

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met C.V. en cijferlijst voor 20 september 2019 naar mr. Henk Voors (h.voors@ckv-advocaten.nl) en/of Ernest Claassen (e.claassen@ckv-advocaten.nl). Of bel voor meer info direct met ons kantoor T 038-455 60 55.

Vacature formulier