Vacature (beginnend) advocaat-medewerker

Gezocht: (beginnend) Advocaat–medewerker met blauwe vingers! 
Specialisatie: Civiel Recht en/of Ondernemingsrecht

Wat heeft CKV Advocaten te bieden?

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team van in totaal ca. 14 medewerkers.

CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar ongecompliceerd en hard wordt gewerkt. Maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn.

Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar post-academische cursussen worden gegeven aan advocaten die ondernemers bijstaan (binnen verschillende rechtsgebieden).

Als advocaat-medewerker is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief en kun je bouwen aan je expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden.

Vaardigheden

Wij vragen best wat: Je bent ambitieus en een volwaardig gesprekspartner voor jouw cliënten en collega's. Je bent een ondernemend persoon en je hebt ook op sociaal vlak veel te bieden.

Wat wij zoeken in steekwoorden

  • Ervaring 3-6 jaar
  • Ervaring binnen het Civiel Recht (wij zijn geïnteresseerd in iemand die breed inzetbaar is en in ieder geval met interesse en het liefst ook ervaring binnen het ondernemingsrecht)
  • Eigen praktijk of in staat een eigen praktijk op te bouwen
  • Eigen netwerk
  • Commercieel
  • Binding met Zwolle of directe omgeving
  • Beschikbaar per 1 april/mei


Over CKV Advocaten

CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een cliëntenkring in onze prachtige regio Zwolle. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij zowel ondernemers als ook particulieren juridisch adviseren en in procedures bijstaan.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar ‘one of us’! Wij zoeken een talentvolle advocaat-medewerker met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Maar net zo belangrijk is het dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een kop koffie en wat voetbal geouwehoer en ook dat je in de vele discussies die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren je mannetje staat en mee discussieert (let op: dat zijn discussies variërend van ‘wat zijn de consequenties van het beperken van de alimentatieduur’ tot aan ‘wie is de beste bakker bij Heel Holland Bakt’. We praten nu eenmaal graag over alles mee…).

Laat van je horen

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met c.v. en cijferlijst voor 12 maart naar mr. Thim Pierik Voor meer informatie kun je ook bellen met ons kantoor op T 038-455 60 55.

Vacature formulier