Vacature Juridisch medewerker

Word jij onze juridisch medewerker?

Wij zoeken een jong en ambitieus jurist met een goed analytisch vermogen die ter ondersteuning van onze advocaten op verschillende rechtsgebieden inzetbaar is. Bij gebleken geschiktheid is er vooruitzicht op een plek als advocaat-stagiaire.

Wat zien wij graag in onze nieuwe juridisch medewerker?

  • Je bent breed inzetbaar en leergierig
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je kunt vanaf 1 november of 1 december starten bij CKV advocaten

Wat biedt CKV Advocaten jullie?

Wij geloven in een team advocaten dat met elkaar spart en elkaar stimuleert om het beste uit je zelf te halen. We starten daarom iedere ochtend met een kick-off om relevante zaken te bespreken.

Je komt bij ons terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen. Ons team bestaat uit circa 14 medewerkers.
CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar ongecompliceerd en hard wordt gewerkt, maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn.

Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar postacademische cursussen worden gegeven aan advocaten die ondernemers bijstaan (binnen verschillende rechtsgebieden). We hechten veel waarde aan kennisontwikkeling en kennisoverdracht.

Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief en je kunt bouwen aan je expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in dynamisch Zwolle met een cliëntenkring in de snelst groeiende economische regio van Nederland. Dit biedt volop kansen voor mooie cliënten met interessante zaken. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten staan wij zowel ondernemers als ook particulieren bij met advies en in procedures.

Kom in contact

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met C.V. en cijferlijst voor 20 september 2019 naar mr. Henk Voors (h.voors@ckv-advocaten.nl) en/of Ernest Claassen (e.claassen@ckv-advocaten.nl). Of bel voor meer info direct met ons kantoor T 038-455 60 55.

Vacature formulier