Advocaat Meppel

Heeft u te maken met een zaak waarvoor u graag een advocaat in Meppel wilt inschakelen? Dan kan CKV Advocaten u helpen. Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar werken in een grote regio. Zowel met losse vragen als met een hele zaak mag u bij ons komen. Wacht echter niet te lang met naar een advocaat stappen. Zodra er zich een juridisch probleem voordoet, moet u eigenlijk al direct naar een advocaat toe gaan. CKV Advocaten is actief op de volgende rechtsgebieden:

  • Strafrecht
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht (scheiding, alimentatie, omgangsregeling)
  • Ondernemingsrecht
  • Incasso

Onze werkwijze

De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in Meppel in te schakelen, maar gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij CKV Advocaten helpen we graag zoveel mogelijk mensen goed. Daarom kunt u ook altijd met korte, losse vragen bij ons terecht. Soms hoeft u maar net even goed geïnformeerd te worden door een specialist om vervolgens zelf goed verder te kunnen.Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en bijstand in procedures.

Wij werken met korte lijnen, maken duidelijke afspraken en werken flexibel. Onze kernbegrippen zijn dan ook: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom: kwaliteit en service. We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk. We zorgen altijd voor een passende aanpak en oplossing in iedere situatie. In uw belang zijn wij eerlijk, we zeggen waar het op staat en we geven u duidelijk advies.

Eigen opleidingsinstituut

CKV Advocaten heeft een eigen opleidingsinstituut genaamd ‘Blauwvinger academie”. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Met de academie garanderen we u als (toekomstige) klant dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente wijzigingen op rechtsgebieden en meer.

CKV pakketten

Als u te maken heeft met een rechtsgebied waar veelvoorkomende zaken onder vallen, dan kunt u naast de meer gebruikelijke methoden om voor advocaat te betalen ook gebruikmaken van onze CKV pakketten. Dit zijn vaste prijzen voor veelvoorkomende kwesties en procedures.

Ik wil een advocaat in Meppel inschakelen!

Wanneer u de hulp wilt inschakelen van één van onze advocaten, dan kunt u (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Wanneer uw zaak dringend is, kunt u dat laten weten, dan hebben wij altijd een advocaat in Meppel voor u paraat staan die direct naar uw zaak kijkt.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier