Arbeidsrecht Zwolle

Op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht in Zwolle? CKV Advocaten kan u dan helpen. Wij zijn thuis in diverse rechtsgebieden waardoor we u goed kunnen helpen op veel vlakken. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht. Op het gebied van arbeidsrecht, maar ook allerlei andere juridische vragen over andere rechtsgebieden kunt u aan ons voorleggen. Wij helpen u graag verder.

Over ons

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in Zwolle. Vanuit Zwolle helpen we graag zo veel mogelijk mensen goed. CKV Advocaten staat voor kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisaties in rechtsgebieden, waardoor wij u vrijwel altijd goed kunnen helpen door uw zaak bij de juiste advocaat neer te leggen.Door de vele specialisaties binnen één kantoor kunnen onze advocaten ook met elkaar overleggen en elkaar om advies vragen, zodat uw zaak ook compleet gedekt wordt wanneer het meerdere rechtsgebieden betreft. U zult ook altijd persoonlijk contact met ons hebben en altijd direct contact met uw advocaat hebben. Tot slot werken wij met vaste pakketprijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

De arbeidsrecht pakketten

Wanneer u te maken heeft met een kwestie die binnen het arbeidsrecht valt, dan kunt u kiezen uit één van onze CKV arbeidsrecht pakketten. U betaalt een vast bedrag voor deze pakketten, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Hieronder de arbeidsrecht pakketten waarvoor u kunt kiezen:

Voordat u een arbeidsrecht pakket bij ons kunt afnemen, dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bekijk de voorwaarden hier.

Onze werkwijze

De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een advocaat in te schakelen, maar gelukkig is dat niet zo. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij CKV Advocaten helpen we graag zoveel mogelijk mensen goed. Daarom kunt u ook altijd met korte, losse vragen bij ons terecht. Soms hoeft u maar net even goed geïnformeerd te worden door een specialist om vervolgens zelf goed verder te kunnen.

Wij werken met korte lijnen, maken duidelijke afspraken en werken flexibel. Onze kernbegrippen zijn dan ook: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom: kwaliteit en service. We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk. We zorgen altijd voor een passende aanpak en oplossing in iedere situatie. In uw belang zijn wij eerlijk, we zeggen waar het op staat en we geven u duidelijk advies.

Contact opnemen

Wilt u graag hulp bij uw arbeidsrecht kwestie in Zwolle? Onze specialistische advocaten staan graag voor u klaar. Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem gerust telefonisch of per mail contact op met CKV Advocaten.

Wilt u langskomen? U kunt ons kantoor per auto en met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en vanaf het centraal station bereikt u ons in een paar minuten.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier