Hoe werken we?

Over CKV Advocaten

CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring. Onze 10 gespecialiseerde advocaten staan ondernemers en particulieren op vrijwel ieder rechtsgebied bij.

Korte lijnen, duidelijk afspraken en flexibel

Voor ons zijn kernbegrippen: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom: kwaliteit en service. Wilt u juridisch advies of heeft u een korte vraag? U kunt altijd contact opnemen met één van onze specialisten. We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk.

Voor iedere situatie zorgen we voor een passende aanpak en oplossing. We geven u duidelijk advies en zeggen waar het op staat. In uw belang. Waar mogelijk door procederen te voorkomen. Want een snelle oplossing en beëindiging van een geschil kan veel kosten en emoties besparen. Maar soms is het nodig om stevig en doortastend op te treden en te procederen.

Heeft u een vraag voor CKV Advocaten?

Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem contact op met CKV!

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier