Strafrechtadvocaat Zwolle

Heeft u behoefte aan een strafrechtadvocaat in Zwolle? Voor een advocaat op het gebied van strafrecht en alle andere rechtsgebieden kunt u bij CKV Advocaten terecht. Wij helpen u graag met uw zaak, maar evengoed met korte vragen. Onze team van 10 gespecialiseerde advocaten ondersteunt zowel ondernemers als particulieren bij hun zaak. CKV Advocaten (voorheen Claassen Kornet en Voors Advocaten) is een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met een regionale cliëntenkring. Wij werken met vaste prijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Heeft u interesse in een strafrechtadvocaat in Zwolle? Neem gerust contact met ons op.

Onze strafrecht pakketten

Strafrechtzaken komen veel voor in Nederland. Daarom heeft CKV Advocaten diverse CKV pakketten samengesteld die u kunt afnemen, zodat u een vaste prijs betaald voor onze hulp. Op die manier weet u waar u aan toe bent en dat is wel zo fijn. U kunt kiezen uit de volgende strafrecht pakketten:

Voordat u een strafrecht pakket bij ons kunt afnemen, dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bekijk de voorwaarden hier.

Onze werkwijze

De meeste mensen denken dat het erg veel geld kost om een strafrechtadvocaat in Zwolle in te schakelen, maar gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen rechtshulp kunnen krijgen. Bij CKV Advocaten helpen we graag zoveel mogelijk mensen goed. Daarom kunt u ook altijd met korte, losse vragen bij ons terecht. Soms hoeft u maar net even goed geïnformeerd te worden door een specialist om vervolgens zelf goed verder te kunnen.

Wij werken met korte lijnen, maken duidelijke afspraken en werken flexibel. Onze kernbegrippen zijn dan ook: kundig, meedenkend, bereikbaar, snel en flexibel. Kortom: kwaliteit en service. We denken met u mee en maken complexe zaken snel begrijpelijk. We zorgen altijd voor een passende aanpak en oplossing in iedere situatie. In uw belang zijn wij eerlijk, we zeggen waar het op staat en we geven u duidelijk advies.

Contact opnemen

Wilt u graag hulp van een strafrechtadvocaat in Zwolle? CKV Advocaten staat voor u klaar. Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Wilt u langskomen? U kunt ons kantoor per auto en met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en vanaf het centraal station bereikt u ons in een paar minuten.

Neem contact op

CKV Advocaten

CKV Advocaten is thuis in vrijwel alle rechtsgebieden. Met 10 gespecialiseerde advocaten kunnen wij u, als ondernemer en als particulier, adviseren en in procedures bijstaan. Maar ook voor een korte, losse vraag kunt u bij ons terecht.

Bel direct: 038 – 4556055

 

Neem contact met ons op

Contact formulier