Advocaat Zwolle → Advocatenkantoor CKV

De advocaten van CKV Advocaten Zwolle zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden voor particulieren en ondernemers. Arbeidsrecht, strafrecht, erfrecht en contractrecht. Een kleine greep aan uit de rechtsgebieden waar de advocaten van CKV in thuis zijn. 

We zijn een middelgroot advocatenkantoor in Zwolle met voornamelijk klanten uit de regio Zwolle. We zijn het adres voor iedereen die een advocaat in Zwolle zoekt. Zowel voor ondernemer als particulier. Door de specialisatie van onze Zwolse advocaten kunnen we binnen het betreffende rechtsgebied altijd de beste oplossing bieden. En natuurlijk werken we in teamverband wanneer nodig. Ons team van advocaten is op elkaar ingespeeld en strijdt voor uw zaak. We hebben een duidelijk doel; de allerbeste juridische oplossing voor u of uw onderneming. 

Tarieven advocaat Zwolle

CKV Advocaten hanteert heldere tarieven voor het werk dat we voor u doen. Wij  maken graag van tevoren duidelijke prijsafspraken om zo verassingen achteraf te voorkomen. We werken daarbij op basis van een uurtarief, in het eerste gesprek met ons wordt u daarover geïnformeerd. Het bedrag is onder andere afhankelijk van de zaak, de omvang en de benodigde kennis en ervaring van de advocaat. Bekijk onze pagina met tarieven voor meer informatie. 

Heldere werkwijze advocatenkantoor Zwolle

Voor iedere situatie zorgt CKV Advocaten Zwolle voor een passende aanpak en oplossing met een duidelijk advies. Uw belang staat voorop en we zeggen waar het op staat. Zo weet u dat u de de juiste juridische ondersteuning krijgt. 

Neem contact op

Meer weten? Laat uw contactgegevens achter of bel ons direct tijdens kantoortijden op 038 - 4556055