Contractenrecht & algemene voorwaarden

Als ondernemer sluit u regelmatig contracten. Dat kan gaan om huur- of leaseovereenkomsten, inkoop- of verkoopovereenkomsten, maar ook om samenwerkingsovereenkomsten. Als u vragen heeft over deze contracten of u wenst uw risico’s in kaart gebracht te zien worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beoordelen contracten en geven helder en duidelijk advies over zwakke en sterke punten van het contract zodat u dit kunt aanpassen of kunt uitonderhandelen met uw contractspartijen eventueel passen wij de overeenkomst voor u aan.

Elk bedrijf in Nederland moet Algemene Voorwaarden hebben

U als ondernemer hanteert algemene voorwaarden om bepaalde processen binnen uw bedrijf goed te kunnen stroomlijnen (denk aan levertermijnen, betalingstermijnen, etc.), uw omzetten zeker te stellen (opzegtermijnen zijn daarbij zeer relevant; u weet dan in ieder geval voor welke periode u welke klant heeft) en uiteraard om bepaalde risico’s uit te sluiten (wat als er niet op tijd geleverd kan worden of iets gaat mis/kapot?). De bekende kleine lettertjes, die als het erop aan komt, van groot belang zijn. Het opstellen van algemene voorwaarden is dan ook maatwerk!

De advocaten van CKV Advocaten zijn gespecialiseerd in het opstellen en checken van contracten en algemene voorwaarden. CKV Advocaten biedt de mogelijkheid om binnen een aantal rechtsgebieden en voor veel voorkomende kwesties en procedures een vaste prijs af te spreken. De zogenaamde CKV-pakketten. Een uniek product waarmee CKV Advocaten in Oost-Nederland koploper is.

U als cliënt van CKV Advocaten weet met onze pakketten van te voren precies wat u krijgt en wat het u kost. Het pakket is helder beschreven en omlijnd: en over de kosten bestaat geen enkele onduidelijkheid. Mocht u advies nodig hebben op het gebied van het contractenrecht en algemene voorwaarden dan kunt u contact opnemen met mw. mr. Maartje Beeker, mr. Ernest Claassenmr. Thim Pierik en mr. Thomas Spoler.