Strafrecht advocaat

De verschijningsvormen 

Het strafrecht kent vele verschijningsvormen: van een ingevorderd rijbewijs, een vechtpartij, een complexe fraudezaak, een jeugdzaak of een zedenzaak tot een omvangrijke, internationale drugszaak. En nog veel meer. Al die verschillende vormen van het strafrecht hebben echter één ding gemeen: als je als verdachte wordt aangemerkt heeft dat enorm grote gevolgen. En is het van groot belang dat direct vanaf het begin de juiste keuzes worden gemaakt. Moet ik zwijgen? Of juist verklaren? En zo ja: hoe dan? Op welke manier kan bewijsmateriaal dat er ligt worden aangetast? Welke mogelijkheden zijn er om zelf ontlastend materiaal aan te dragen? Hoe krijg ik mijn spullen terug? Wat kan ik doen tegen het feit dat ik (nog steeds) vast zit? Een goede strafrecht advocaat kan je in die situatie bijstaan.  

Jarenlange expertise

Binnen CKV hebben wij een jarenlange expertise in het strafrecht opgebouwd. Onze strafrecht advocaten kunnen u bij het maken van deze keuzes en het voeren van een stevige verdediging bijstaan. Niet alleen in zaken die redelijk overzichtelijk zijn en vaak door de Politierechter (enkelvoudige rechter) worden afgedaan, maar met name ook bij complexe drugs – en fraudezaken die door de meervoudige strafkamer worden behandeld. 

Bijzondere expertise is aanwezig op het terrein van de faillissementsfraude. Door de unieke samenwerking binnen ons kantoor met de bij ons werkzame curatoren kan hun specifieke kennis ook voor u als verdachte worden ingezet. Daarnaast hebben onze strafrecht advocaten veel ervaring in complexe en omvangrijke ontnemingszaken met bijzondere aandacht voor verzoeken tot matiging of kwijtschelding van door de rechter vastgestelde ontnemingsbedragen.

Strafrecht advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een deskundig en doortastend advocaat op dit terrein? Neem dan contact op met mr. Henk Voors of mr. Gerard Kornet.