Personen & familierecht

Hoe mooi het ook begint, het is een feit dat we lang niet altijd gelukkig blijven met elkaar. Wij zijn er voor om te zorgen dat het in ieder geval juridisch goed wordt geregeld als u uit elkaar gaat, een scheiding is immers al verdrietig genoeg.

Echtscheiding

Bij een echtscheiding of verbreking van een samenleving komt veel kijken, met name als er kinderen in het spel zijn. Van een voorlopige voorziening tot aan de inschrijving van de echtscheiding en alles er tussen in. U kunt zowel alleen als samen bij ons terecht. Wij informeren u over uw rechten en plichten in uw situatie en de juridische mogelijkheden. Bij het uit elkaar gaan dient u hierbij onder andere te denken aan juridische bijstand betreffende:

  • Gezag en omgang (waaronder het opstellen van een ouderschapsplan);
  • Kinder- en partneralimentatie;
  • Mediation;
  • Vermogensrechtelijke afwikkeling/boedelscheiding (waaronder het opstellen van een convenant).

Ook na verloop van tijd kan het zijn dat u door een wijziging in uw persoonlijke situatie de partner- of kinderalimentatie of de omgangsregeling gewijzigd wilt hebben.

Ook hierin kunnen de specialisten van CKV advocaten u adviseren en staan wij u graag bij. Mocht u advies nodig hebben op het gebied van het personen- en familierecht dan kunt u contact opnemen met mw. mr. Maartje Beeker of mr. Lisette Plantema-Volkers.