Mediation Zwolle

Middels mediation helpen wij op een toegankelijke en praktische manier orde te scheppen in de chaos die een scheiding teweeg kan brengen. CKV Advocaten biedt professionele hulp bij scheiding middels mediation in Zwolle en omgeving.

Beide partners worden begeleid in het maken van afspraken over hoe nu verder te gaan. Daarbij staan de belangen van de kinderen voorop. De kinderen worden dan ook door onze mediator op een veilige manier betrokken in het echtscheidingsproces.

Waarom mediation bij scheiding?

Een scheiding is in de meeste gevallen een emotionele aangelegenheid. Daarnaast moeten er veel zaken zorgvuldig geregeld worden. Mediation is een constructieve manier om met heldere afspraken goed uit elkaar te gaan.

Onze advocaat-mediator begeleidt beide partijen om (weer) te communiceren en tot een bevredigend eindresultaat te komen. Afspraken die gemaakt zijn, worden vastgelegd in een convenant. Dit convenant wordt door de rechtbank bekrachtigd. Deze procedure verloopt verder schriftelijk. U hoeft dus niet in de rechtbank te verschijnen.

De voordelen van mediation in verhouding tot de situatie dat ieder een eigen advocaat inschakelt zijn dan ook groot: in kortere tijd kom je tot afspraken die niet alleen door jullie beiden gedragen worden maar die vooral bij jullie situatie passen. Dat scheelt veel kosten, spanning en tijd.

Mediation in Zwolle

Mediation op een constructieve en succesvolle manier inzetten, vereist kunde en betrokkenheid. CKV Advocaten in Zwolle heeft een eigen mediation specialist in huis die dit proces professioneel begeleidt en erop gericht is om de beste uitkomst voor iedereen te realiseren.

Als onpartijdige derde brengt onze professionele advocaat-mediator de communicatie op gang tussen de scheidende partners en helpt onze mediator de beide partijen met de totstandkoming van passende oplossingen. In tegenstelling tot een rechtszaak, wacht je niet op een beslissing van de rechtbank, maar kom je op afspraken die bij jullie passen.

De advocaat-mediator van CKV advocaten treedt voor beide partijen op. De focus ligt op het echt afronden van relatie en maken van de overgang van partners naar ex-partners en ‘collega-ouders’. Alleen dan kom je samen tot goede afspraken waar jullie beiden en vooral de kinderen de toekomst mee in kunnen. Onze advocaat-mediator is daarnaast ook familierechtspecialist, zodat alle kennis en kunde in huis is om jullie beiden ook door de soms ingewikkelde materie heen te loodsen.

Onze advocaat-mediator is ten alle tijd eerlijk, recht door zee en gaat samen met jullie op zoek naar een oplossing waar jullie daadwerkelijk verder mee kunnen. Dit op een zo prettig mogelijke manier. Bij CKV Advocaten ben je verzekerd van professionele en betrokken hulp.

Neem contact op met onze mediator

Bent u verwikkeld in een arbeidsconflict of echtscheiding en zoek je mediation in de omgeving van Zwolle? Neem dan contact op met CKV Advocaten