Word jij een van ons?

We vinden het het belangrijk dat je ergens voor staat en niet snel van slag bent door de mondigheid van je toekomstige collega’s. Liever een grap te veel dan dat je je verstopt.

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een team van gedreven professionals die allemaal streven naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen. We bieden meerdere rechtsgebieden aan en al onze advocaten hebben hun eigen specialismen. We zijn een no-nonsense kantoor waar ongecompliceerd en hard wordt gewerkt. Maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn! 

 

Blijven groeien

Continue groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. We moedigen onze advocaten aan om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen en trainingen. En laten wij nou een eigen opleidingsinstituut hebben. De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Alle cursussen staan tot je beschikking en het volgen van specialisatie-op-leidingen is mogelijk.

Nieuwste vacatures
Daarom werken bij CKV Advocaten
Goede werk/ privé balans

We geloven in een goede balans tussen werk en privé. We werken hard, zonder andere verplichtingen en het thuisleven uit het oog te verliezen. Jij kunt jouw werk optimaal combineren.

Fijne werksfeer

Bij ons heerst er een prettige werksfeer waarin volop ruimte is voor humor en gezelligheid. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt op kantoor.

Salaris

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en expertise. We werken met een salarishuis, bieden een bonusregeling, je kan bij ons doorgroeien, gratis lunchen en je ontvangt pensioen. 

Interessante zaken

Je voert je eigen praktijk en kiest je eigen specialisme. Omdat we zo’n breed palet aan cliënten hebben, krijg je interessante en relevante zaken om aan te werken.