Mr. Thomas Spoler

Thomas houdt zich in zijn functie van advocaat bezig met de algemene civiele praktijk, met accenten op ondernemingsrecht & insolventierecht, contracten (huur & koop) en aansprakelijkheid (letselschade). Daarnaast treedt hij op als faillissementscurator. In het bijzonder in het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht, heeft Thomas een bijzondere interesse en in het verleden de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt goed van pas bij zijn huidige werkzaamheden. Daarnaast houdt hij zijn vakkennis op peil door het volgen van vakgerelateerde opleidingen en cursussen.

Waarom de advocatuur?

“Ik heb een grote passie voor recht en het beslechten van geschillen. Het is mijn ambitie om mensen en organisaties verder op weg te helpen met mijn juridische kennis. Indien nodig zoek ik daarvoor graag zaken tot de bodem uit en bijt ik mij hierin vast. Maar bovenal is het mijn missie om cliënten van dienst te zijn met juridische én praktische dienstverlening. Als geboren en getogen Tukker komt mijn no-nonsense en nuchterheid hierbij goed van pas.”

Verkort cv

  • Studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (cum laude, 2016).
  • Tijdens studietijd onder andere werkzaam geweest als griffier bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en een semester gestudeerd aan de rechtenfaculteit van Queen’s University te Kingston, Canada.
  • Thomas heeft na zijn afstuderen enkele jaren gewerkt als jurist en expert personenschade bij een groot letselschadekantoor in het oosten van het land. In deze functie stond hij slachtoffers, als gevolg van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, met raad en daad bij.
  • Sinds 1 december 2019 werkzaam bij CKV Advocaten.
  • Sinds 5 augustus 2020 beëdigd als advocaat.