Fusies & Overnames

Als ondernemer wilt u graag mooie resultaten behalen. Als dit lukt kan dit interesse wekken van partijen die uw onderneming graag willen overnemen of met u samen willen gaan. Ook kan je als ondernemer juist je marktaandeel of productaanbod willen vergroten en om die reden een andere onderneming willen overnemen of samen willen gaan.

Bij een fusie of overname moet er veel geregeld worden op juridisch gebied. Er moeten goede afspraken worden gemaakt over eventuele risico’s en gevolgen die vervolgens zorgvuldig moeten worden vastgelegd. 

CKV Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van fusies en overnames. Met regelmaat staan zij klanten op dit terrein bij. De ene keer juist aan de kant van de tafel als belangenbehartiger van de verkoper en de andere keer als belangenbehartiger van de koper.

De advocaten van CKV Advocaten die zich bezighouden met fusies en overnames zijn ook al jarenlang curator in verschillende faillissementen. Zij houden zich ook op dat terrein bezig met de verkoop/doorstart van gefailleerde ondernemingen.

Heeft u te maken met een fusie of bedrijfsovername en zoekt u een deskundige die u op juridisch gebied kan bijstaan? Neem dan contact op met mr. Ernest Claassenmr. Thim Pierik of mr. Thomas Spoler.