Arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht advocaat raadplegen?

Oók als u en uw werkgever/opdrachtgever het eens zijn over de wijze waarop u  de arbeidsrelatie gaat beëindigen, of u nu ZZP’er bent of werknemer, dan is het tóch van belang om een arbeidsrecht advocaat te raadplegen al was het alleen maar om de puntjes op de i te zetten.

Dit geldt ook wanneer u ziek bent en uw werkgever stelt voor de arbeidsrelatie te beëindigen. Om dan de werkgever weer in het juiste spoor te krijgen kan een steuntje in de rug door een arbeidsrecht advocaat geen kwaad. Daarnaast kan deze u wegwijs maken in de ingewikkelde wereld van rechten en plichten die in de verschillende regelingen staan opgenomen. Mág ik überhaupt mijn arbeidsrelatie beëindigen met mijn werkgever als ik ziek ben?

Maar ook bij het aangaan van de arbeidsrelatie is het beslist niet onverstandig een arbeidsrecht advocaat te raadplegen die u zo nodig kan wijzen op de do’s en don’ts bij het sluiten van een arbeidsovereenkomst. Wel of  geen proeftijd, concurrentiebeding/relatiebeding? Bepaalde of onbepaalde tijd?

Negen van de tien keer voorkomt u dan een conflict en kan de advisering beperkt worden tot richting geven op de achtergrond. Mocht het tóch tot een conflict komen dan kunt u uiteraard ook bij ons kantoor terecht. Maar ook hier geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

Advocaat arbeidsrecht Zwolle

Mocht u advies nodig hebben op het gebied van het arbeidsrecht dan kunt u contact opnemen met onze arbeidsrecht advocaten.