CKV Advocaten presenteert: De Blauwvinger Academie

06-10-2015
CKV Advocaten presenteert: De Blauwvinger Academie

Op 15 september 2015 was het zover! CKV Advocaten is haar eigen opleidingsinstituut gestart: De Blauwvinger Academie.

De Blauwvinger Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling en geeft cursussen aan advocaten en andere professionals die ondernemers bijstaan. Bijvoorbeeld: de ondernemer in echtscheiding, de ondernemer in arbeidszaken of de ondernemer bij bedrijfsovernames.

Alle cursussen van De Blauwvinger Academie hebben een (post)academisch niveau. De docenten van De Blauwvinger Academie hebben ieder vanuit hun eigen expertise veel ervaring met het bijstaan van ondernemers.

De Blauwvinger Academie richt zich met haar cursusaanbod op advocaten en andere professionals die buiten de Randstad, met name in het Oosten en Noorden van Nederland, werkzaam zijn. Juist de middelgrote en kleinere bedrijven die gevestigd zijn in de regio zijn leidraad bij onze cursussen. Daardoor krijgen de cursisten nog gerichter cursus; veel meer toegespitst op die eigen praktijk van regionale ondernemers.

Iedere cursus wordt gegeven in de prachtige en goed bereikbare Sassenpoort in Zwolle. De cursus duurt steeds van 13:00 tot 17:30 uur en daarmee worden 4 PO-punten verkregen. Tot slot kost iedere cursus € 199,- (ex BTW). Kortom: efficiënt in reistijd, cursusduur en goed geprijsd!

Klik op onderstaande link voor het actuele cursusaanbod:

http://www.blauwvingeracademie.nl/cursus-aanbod/