Samenwerking met Brookz

22-09-2020
Samenwerking met Brookz

Als ondernemer wilt u graag mooie resultaten behalen. Soms betekent dit dat u uw marktaandeel of productaanbod wil vergroten en daarom een andere onderneming wil overnemen. Soms betekent dit juist dat u bepaalde activiteiten wil ‘afstoten’ en verkopen aan een partij die daarin geïnteresseerd is. Het vinden van de door u gewenste koper(s) of verkoper(s), is echter niet altijd een gemakkelijke opgave. Zeker niet in deze tijden van corona.

Veel ervaring op het gebied van fusies en overnames

Of de bedrijfsovername waar het om gaat nu groot of klein is: het is ook belangrijk om een professional te hebben met wie u kan klankborden en die u begeleidt bij de diverse essentiële punten die bij een overname om de hoek komen kijken. Bij een fusie of overname moet namelijk veel geregeld worden op juridisch gebied.

Er moeten goede afspraken worden gemaakt over eventuele risico’s en gevolgen die vervolgens zorgvuldig moeten worden vastgelegd. De advocaten van CKV Advocaten hebben veel ervaring op het gebied van fusies en overnames en staan regelmatig op dit terrein klanten bij. Hiervoor bent u bij CKV Advocaten dan ook op het juiste adres.

In contact met interessante partijen

Om haar klanten in de overnamepraktijk nog beter van dienst te kunnen zijn, is CKV Advocaten een samenwerkingsverband aangegaan met Brookz. Brookz is met ruim 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs en meer dan 4.000 succesvolle transacties het grootste overname platform van Nederland. Via Brookz komen kopers en verkopers van bedrijven regelmatig in contact met interessante partijen om over te nemen, in te participeren of om te verkopen.

Door de samenwerking met Brookz weet u zich daarom niet alleen verzekerd van de deskundige dienstverlening van CKV Advocaten om uw overname in goede banen te leiden. U vindt óók op een betrouwbare, overzichtelijke en snellere manier de door u gewenste koper of verkoper om uiteindelijk mee in zee te gaan. Samen met CKV Advocaten en Brookz zet u dan ook koers naar die gewenste resultaten.

Meer weten wat CKV Advocaten en Brookz voor u kunnen betekenen?

Bel ons vrijblijvend op 038-4556055 of stuur een e-mail naar info@ckv-advocaten.nl . Kijk voor meer informatie op onze pagina over fusies en overnames of op Brookz.

Advocaat