Twee vacatures voor advocaat-medewerkers

12-01-2022
Twee vacatures voor advocaat-medewerkers

Word jij één van onze 2 nieuwe collega's advocaat-medewerker?

Gezocht: twee nieuwe advocaat-medewerkers
Specialisatie: Arbeidsrecht en/of Ondernemingsrecht

Jouw werkplek: CKV Advocaten

CKV Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met een cliëntenkring in onze prachtige regio Zwolle.
Met een uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten kunnen wij zowel ondernemers als ook particulieren juridisch adviseren en in procedures bijstaan.

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar ‘one of us’! Wij zoeken een talentvolle advocaat-medewerker met uitstekende juridische en commerciële vaardigheden. Maar net zo belangrijk is het dat je humor hebt, het net als wij leuk vindt om je dag te beginnen met een kop koffie en wat geouwehoer, en ook dat je in de vele discussies die wij als eigenwijze advocaten nu eenmaal voeren je mannetje staat en meediscussieert. (Let op: dat zijn discussies variërend van ‘wat zijn de consequenties van het beperken van de alimentatieduur’ tot aan ‘wie is de beste bakker bij Heel Holland Bakt’. We praten nu eenmaal graag over alles mee…)

Wij vragen best wat:

Je bent ambitieus en een volwaardig gesprekspartner voor jouw cliënten en collega's. Je bent een ondernemend persoon en je hebt ook op sociaal vlak veel te bieden.

Wat wij zoeken in een aantal steekwoorden:

  • Ervaring van minimaal 3 jaar (voltooide beroepsopleiding)
  • Ervaring op het gebied van Arbeidsrecht en/of Ondernemingsrecht (wij zijn geïnteresseerd in iemand die breed inzetbaar is en in ieder geval ervaring heeft binnen het ondernemingsrecht en/of het arbeidsrecht)
  • Eigen praktijk of in staat een eigen praktijk op te bouwen
  • Eigen netwerk
  • Commercieel
  • Binding met Zwolle of directe omgeving

CKV Advocaten heeft jou ook veel te bieden!

Bij CKV Advocaten kom je terecht in een professionele en informele werkomgeving waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen.
Je maakt deel uit van een team van in totaal ca. 14 medewerkers.

CKV Advocaten biedt uitdagend werk in een prettige werksfeer. Wij zijn een no-nonsense kantoor waar ongecompliceerd en hard wordt gewerkt. Maar waar humor en ontspanning minstens zo belangrijk zijn. Ons kantoor heeft bovendien een eigen, door de Orde van Advocaten erkend, opleidingsinstituut genaamd De Blauwvinger Academie waar post-academische cursussen worden gegeven aan advocaten (binnen verschillende rechtsgebieden).
Als advocaat-medewerker is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief en kun je bouwen aan je expertise en praktijk. Uiteraard biedt CKV Advocaten goede arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie is welkom

Mail dan jouw motivatiebrief met cv en cijferlijst voor 15 februari 2022 naar Maartje Beeker (m.beeker@ckv-advocaten.nl) en/of Thim Pierik (t.pierik@ckv-advocaten.nl). Of gebruik onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie? Je bereikt ons kantoor via telefoonnummer 038-455 60 55.

Vacature formulier