Vanaf 1 januari 2024: mr. Gerard Kornet met pensioen!

09-01-2024
Vanaf 1 januari 2024: mr. Gerard Kornet met pensioen!

Op 1 januari 2024 is mr. Gerard Kornet, onze zeer gewaardeerde kantoorgenoot en mede-oprichter van CKV Advocaten, met pensioen gegaan. Nadat Gerard zijn studie Nederlands recht afrondde aan de Rijksuniversiteit Groningen in 1978, startte hij niet gelijk in de advocatuur. Na als dienstplichtige bij juridische zaken te hebben gewerkt en daarna als bedrijfsjurist in Delft, koos hij in 1981 voor de advocatuur in Zwolle. Met zijn pensionering is Gerard maar liefst 42 jaar werkzaam geweest als advocaat.

Naast zijn werk is hij lid geweest van de Raad van Discipline in het resort Arnhem-Leeuwarden, zat hij in de Toetsingsadviescommissie van het Nederlands Register Gerechtelijke Deskundigen, Wet wapens en munitie. Tevens bekleedt hij nog diverse andere nevenfuncties. Zo is Gerard aanklager tuchtrechtspraak bij de tennisbond (KNLTB), hij is lid van de Raad van toezicht van de Stichting Jong met Oud Welzijnsinitiatief en bij Stimezo is Gerard lid van de Raad van Toezicht. Een aantal van deze nevenfuncties blijft Gerard ook bekleden nu hij als advocaat is gestopt. Gerard is namelijk niet het type om achter de geraniums te gaan zitten!

Wij bedanken Gerard voor zijn jarenlange inzet voor ons kantoor en het vele goede werk dat hij heeft verricht voor de cliƫnten van CKV Advocaten.