Mr. Lisette Plantema-Volkers

Lisette is sinds 2012 grotendeels werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor Arnhem. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Tevens houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht. Lisette staat zowel particulieren als ondernemers bij, waarbij haar fiscale vooropleiding goed van pas komt.

Lisette is een betrokken advocaat en doorgrondt de situatie snel. Ze is eerlijk over de haalbaarheid en juridische mogelijkheden van rechtsvragen die cliënten aan haar voorleggen, waarbij zij het meest wenselijke eindresultaat voor cliënten niet uit het oog verliest. Zij is binnen de juridische kaders altijd op zoek naar praktische oplossingen voor haar cliënten., indien nodig schuwt zij echter de gang naar de rechter niet.

Waarom de advocatuur?

''Als advocaat sta je cliënten vaak bij in moeilijke momenten. Het is dan mijn taak om mensen te ontzorgen door de regie te nemen. Helder krijgen waar de cliënt op dat moment het meeste belang bij heeft en dit vertalen naar juridische mogelijkheden. Het is fijn om te zien als cliënten weer grip op de situatie hebben gekregen dankzij jouw bijstand.''

Verkort CV

  • Bachelor Management, Economie en Recht (fiscale specialisatie) aan de Christelijke Hogeschool Windesheim (2006).
  • Bachelor en Master Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen (2011).
  • Werkzaam als advocaat sinds 2012.