CKV Advocaten en lokale onderwijsinstellingen

16-09-2022
CKV Advocaten en lokale onderwijsinstellingen

In april dit jaar heeft ons kantoor meegedaan aan een van de mooie projecten van Hogeschool Windesheim, het project voor hoogopgeleide vluchtelingen. In dat kader hebben wij twee juristen met een vluchtelingenachtergrond de gelegenheid geboden om te proeven aan de Nederlandse advocatuur.

Het was een goede ervaring met een maatschappelijke relevantie en dat is voor CKV Advocaten heel belangrijk. Wij zullen jaarlijks blijven deelnemen aan dit project en onze banden met de onderwijswereld breiden zich verder uit.

Aanspreekpunt voor onderwijs

Zo hebben wij inmiddels een kring onderwijsklanten die wij bedienen op arbeidsrecht en algemene juridische aangelegenheden. Wanda Hogenkamp is hierin aanspreekpunt. Gerard Kornet is voorzitter van de klachtencommissie van het Deltion College. En onze kantoorgenote, Anna Hoekstra, stapt nu over naar de Hogeschool Windesheim om zich daar verder in te zetten als onderwijsjurist.

Het voelt goed om van dienst te kunnen zijn voor de lokale onderwijsinstellingen. Daarmee dragen wij als kantoor ook bij aan de toekomst (van Zwolle).